Hi! ik ben jennet meppelink

– 3 minuten leestijd –

Mijn ‘werk’ voelt niet als werk. Ik vind het fantastisch als ik mijn kennis en wijsheid uit studies, boeken en rijkelijke ervaring kan (mag) delen, om anderen op weg te helpen in hun proces naar een gezond en gelukkig leven. Wat ik doe doe ik met veel passie en enthousiasme. Met mijn humor laat een zonnetje schijnen op de momenten dat de zon tevoorschijn mag komen.

mijn drijfveer

Tijdens mijn opleidingen als yogadocent, orthomoleculair therapeut en hypnotherapeut ontdekte ik de de kracht van een gezonde slaap. De invloed van slaap op de gezondheid van de mens is erg belangrijk. Ik ben geen uitzondering als ik vertel dat ik heb ervaren wat een chronisch slechte nachtrust met je doet. In ben gecharmeerd van de werking van het menselijk lichaam en in de ban van de kracht van slaap. Ik ben leergierig en autodidact. Ik leer, pluis uit, lees boeken en onderzoeken en leg (nieuwe) verbanden, allemaal tot het plaatje helder is. Als dingen op z’n plek vallen en ik weer een ah-ha-moment heb, ben ik zo blij als een klein kind!

Ik was altijd al gefascineerd door slaap en de kracht van de maan op de aarde en het menselijk lichaam. Mijn grootste hobby is slapen. Niet te lang, niet te kort. Je kan me ’s nachts dan ook nergens voor wakker maken. Mijn nachtrust is heilig. Maar het is ook een tijd heel anders geweest. Tijdens een zwangerschap, met een baby en toen ik gevloerd was door een burn-out werd nachtenlang plafondstaren de nieuwe hobby. Ik kon altijd zó lekker slapen, maar vroeg me af of dat er ooit weer van zou komen. Gelukkig is de nachtrust, met wat natuurlijke tools, weer volledig hersteld.

Als je me nodig hebt is de kans groot dat je me vindt aan het werk aan de keukentafel of in onze prachtige en rustgevende praktijkruimte, waar de creativiteit na een nachtje goed slapen goed stroomt. Ben ik ook daar niet, dan maak ik een wandeling in onze prachtige groene wijk in Leeuwarden, ook super bevordelijk voor je nachtrust.

mijn reis

12 jaar geleden begon mijn reis, de ontdekkingsreis naar mijn doel in dit leven. Een burn-out zette alles in een stroomversnelling. Als creatieveling bij een reclamebureau was de creatieviteit op afroep op en kon niet meer vrij stromen. Ik besloot een heel andere richting op te gaan. Ik was altijd al gefascineerd door gezondheid en het menselijk lichaam. Ik ging iets doen waar ik tijdens mijn burn-out heel erg blij van werd: yoga. Ik deed diverse yoga-opleidingen en startte een yogastudio, omdat ik de ervaring van die oh-zo belangrijke ontspanning wilde geven aan mensen. Na 3 jaar heb ik heel bewust de yogastudio gesloten, omdat ik niet blij werd van elke avond yogales geven, met als gevolg ik zelf (te) laat op bed lag.

Ik ging me meer verdiepen in de gezondheid van de mens om het plaatje completer te maken en deed een opleiding tot voedings- en suppletie-adviseur en orthomoleculair therapeut. In de praktijk merkte ik hoe lastig mensen het vinden om oude patronen te doorbreken, wat er vaak voor zorgde dat mensen voortijdig de nieuwe uitdaging naar een gezonder en gelukkiger leven opgaven. Dit vond ik vaak zo zonde, dat ik besloot een opleiding tot hypnotherapeut te doen, om mensen op een onderbewust niveau vertrouwen en positiviteit mee te geven.

PRACTISE WHAT YOU PREACH

Wat ik uitdraag, daar leef ik ook naar, althans, ik laat me ook wel eens afleiden door iets wat niet zo goed voor me is. Het is ook goed om af en toe doe teugels was losser te hebben, als het maar bij uitzonderingen blijft. Een gezonde leefstijl is voor mij al zo normaal dat het me geen enkele moeite meer kost. En met leefstijl bedoel ik ook mindset. Er is nog geen moment in mijn leven geweest dat ik achteraf niet dankbaar kon zijn dat het gegaan is zoals het gegaan is. En ik heb echt niet alleen maar een leuk momenten gekend. Dit inzicht geeft me veel rust en heeft me geleerd het leven voorwaarts in vertrouwen te leven, omdat achteraf altijd duidelijk is waarom iets is voorgevallen en dat het precies zo had moeten gaan.

een Gouden combinatie

Ontspannen vormen van yoga (yin yoga – yoga nidra), gezonde voeding, je mindset, je leefstijl, een gezonde slaap, je ademhaling; ze zijn allemaal even fantastisch en in combinatie zijn ze fenomenaal!

De levenservaring en alle opleidingen na mijn switch hebben me naast járen ook veel energie en tranen gekost, maar ze hebben me geheeld en gemaakt tot de persoon die ik nu ben.

Ik word blij als ik anderen kan laten ervaren hoe je zelf op een natuurlijke manier aan je gezondheid en geluk kunt werken. Ik word blij als ik vol enthousiasme mijn ervaring en kennis kan overbrengen tijdens één-op-één sessies, diverse workshops e/o lezingen.

Ik hoop dat we bij House of Deepsleep samen kunnen werken aan slaapkwaliteit. Kies voor je eigen gezondheid en geluk. Kies voor een goede nachtrust!

Liefs Jennet

De voordelen van een gezonde nachtrust

Het vebetert je gezondheid en voorkomt ziekte

Het verbetert je geheugen, leervermogen en concentratie

Het vermindert pijn en minder medicatie is nodig

Het zorgt voor onspanning en rust

Het maakt emotioneel stabieler, vermindert angst en depressie

Je wordt productiever op je werk, thuis of op school

Je wordt er creatiever en oplossingsgerichter van

Je krijgt er meer energie van

Het zorgt voor hormoonbalans en verhoogt de vruchtbaarheid en libido (m/v)

Het verbetert je intuïtie en observatievermogen

Bij house of deepsleep kun je op een natuurlijke en holistische manier werken aan je slaapkwaliteit en goede nachtrust.

_

House of Deepsleep is een plek waar je kunt werken aan je slaapprobleem of als je je slaapkwaliteit wilt optimaliseren om te profiteren van de vele voordelen van een gezonde slaap. Een persoonlijke aanpak vraagt om een fysieke plek waar je je veilig en thuis voelt èn een digitaal huis voor ondersteuning als je thuis bent.

Ik heb een methode ontwikkeld waarbij ik gebruik maak van verschillende bewezen technieken (lees meer) die voor jou de sleutel zijn voor een goede nachtrust en daarmee een antwoord op jouw fysieke e/o mentale gezondheidproblemen. Bekijk hier nog eens de voordelen die een gezonde slaap met zich meebrengt.

Liefs Jennet

BLIJF OP DE HOOGTE!

error: Content is protected !!